Supa crema de dovleac

de Dea_Dea in Supe, 3 Dec 2013 | 2024 vizualizari

 

De post , tare buna!!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de dovleac
  • un cartof
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • scortisoara
  • ghimbir
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Morcovul , cartoful si dovleacul se taie cuburi, ceapa se pune intreaga. Se pun la fiert 10- 15 min, pana se inmoaie.


Se scoate ceapa, se scruge de apa si se paseaza legumele.Daca este prea groasa mai adaugam din apa in care au fiert legumele.


Se condimenteaza cu sare, piper, scortisoara si ghimbir , se pune un pic de ulei de masline si se da un clocot.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu crutoane si cu smantana (daca nu tineti post).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dea_Dea 1

03.12.2013, 12:13

Multumesc dragilor!!

Irina 1

03.12.2013, 13:29

Ce buna trebuie sa fie! Zic si eu de o vreme sa fac, doar ca nu mi-am luat inca dovleac.

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:19

foarte gustoasa supa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac