Supa crema de pastarnac copt

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 3 Apr 2011 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g de păstârnac
  • un bulb de usturoi
  • carne afumată (se poate şi cu kaiser)
  • 100 ml smântână pentru gătit 
  • 1 cartof 
  • o ceapă roşie
  • ceapă verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de pastarnac copt:

Începem prin a pune la copt usturoiul necurăţat într-o tavă, pentru 10 minute. Între timp am curăţat păstârnacul şi l-am tăiat bucăţi. După cele 10 minute se adaugă în tavă şi păstârnacul stropit cu un pic de ulei. Se mai lasă la cuptor cam 30 minute.


Usturoiul copt se lasă să se răcească şi se stoarce. Se obţine o pastă cu un gust deosebit. Sfatul meu este să puneţi la copt doar bucăţile mari de usturoi, deoarece cele mici se usucă la copt şi nu le puteţi folosi. La fel am păţit şi eu, doar din 2 căţei am obţinut pastă.


Într-o oală de supă se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă supă de pui, păstărnacul, cartoful, carnea afumată şi se lasă la fiert până legumele şi carnea sunt gata. Carnea se scoate din supă şi într-un blender se pasează legumele fierte împreună cu pasta de usturoi. În aceeaşi oală se pune supa pasată, smântâna pentru gătit şi se mai dă un clocot. Se sărează, se piperează şi se serveşte cu carnea tăiată mărunt, ceapă verde şi un strop de ulei de măsline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de pastarnac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

kamy 1

05.04.2011, 00:01

trebuie sa fie buna

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:42

cred ca e parfumata bine

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:59

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu ciuperci