adriana_bobu

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 09.08.2010

RETETE69
PRIETENI46
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba radauteana

In Supe/Ciorbe la 8 Ian 2011

Am curatat legumele si le-am pus intr-o oala cu apa alaturi de pieptul spalat (lasat intreg). Am spumuit si am lasat sa fiarba carnea si legumele cca 40 min.Am scos apoi pieptul si l-am taiat fasii iar legumele le-am pasat . Apoi am adaugat vegeta, usturoiul (facut mujdei) otetul si smantana...

Bors cu perisoare

In Ciorbe la 6 Ian 2011

Am pus la fiert rasolul de vita, l-am spumuit, iar dupa aproximativ 40 min (cand era aproape fiert) am adaugat in oala radacinoasele curatate si taiate marunt.Apoi am trecut la prepararea perisoarelor: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt cu mararul si patrunjelul tocat si cu...

Supa cu galuste

In Supe la 8 Dec 2010

Am fiert rasolul timp de o ora , apoi am adaugat legumele curatate si spalate si le-am lasat sa fiarba cca 30 min. Apoi am  trecut la pregatirea galustelor: am batut bine ouale si am presarat grisul in ploaie peste ele pana am obtinut o consistenta potrivita (se poate vedea in fotografie)...

Bors din coada de vita

In Ciorbe la 13 Noi 2010

Se pune la fiert in apa, coada de vita portionata,spumuind-o sau aruncand prima apa. Dupa ce a fiert  cca o ora, se adauga radacinoasele (morcov, patrunjel)date prin razatoare, ceapa, prazul si gogosarul taiate marunt. Se mai lasa sa fiarba cca 20 min dupa care se adauga pasta de tomate,...

Bors de cartofi cu sfecla rosie

In Ciorbe la 23 Oct 2010

Se curata cartofii si se taie cubusoare potrivite iar radacinoasele se curata si se dau prin razatoarea mare ; gogosarul si ceapa se taie maruntel. Se pun toate la fiert intr-o oala in 1, 5 l apa. Se curata si sfecla si se taie bucati mari iar zarzavatul se spala si se...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 23 Sep 2010

Se pune  la fiert burta si rasolul cca 1 ora si 1/2, dupa care se-ncearca burta daca a fiert , iar in cazul in care nu intra furculita cu usurinta in ea se continua fierberea adaugandu-se si legumele (ceapa,morcov, patrunjel, telina) Dupa inca 1/2 ora se scoate burta si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Cand pui intrebari, nu vrei raspunsuri. Asteapta un raspuns pe care nu vrei sa il auzi". Nu intreba sotul daca arati bine intr-o rochie sau anumite haine. Sotii nu sunt "creaturi" subtile.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]