Bors din coada de vita

de adriana_bobu in Ciorbe, 13 Noi 2010 | 9991 vizualizari

 

Nu stiu de ce ,dar mi se pare coada de vita cea mai potrivita carne pentru un bors bun.

 

INGREDIENTE

  • o coada de vita (aprox 1 kg)
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • o ceapa
  • un fir de praz
  • un gogosar
  • o lingura pasta tomate
  • 1 litru bors
  • o lingura de vegeta
  • o mana de taetei
  • verdeata (patrunjel, marar, leustean)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors din coada de vita:

Se pune la fiert in apa, coada de vita portionata,spumuind-o sau aruncand prima apa. Dupa ce a fiert cca o ora, se adauga radacinoasele (morcov, patrunjel)date prin razatoare, ceapa, prazul si gogosarul taiate marunt. Se mai lasa sa fiarba cca 20 min dupa care se adauga pasta de tomate, taieteii fierti separat in apa si borsul fiert deasemenea separat. Dupa ce a mai dat un clocot se presara verdeata tocata si se da deoparte de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors din coada de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Laly 1

13.11.2010, 22:53

Vin si eu la un castronel

nadina73 1

14.11.2010, 10:59

si eu vin ,mai ai si pt mine 5f

adriana_bobu 1

14.11.2010, 11:13

poftiti....am facut destula ciorba

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu fineti
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui picante  cu bere si stafide

ieri la 22:20

Turtă dulce

ieri la 22:18

Aperitive de sarbatoare

ieri la 21:14

Tarta cu pere si branza

de oanapl 6

ieri la 21:06

RETETA RECOMANDATA
Bors moldovenesc acru