Patty

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.02.2014

RETETE63
PRIETENI80
Retete / Pizza

Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata

In Piine la 25 Mai 2016

Se framanta un aluat ca de paine.Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata , sarea , zaharul ,iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline.Se framanta ,apoi se lasa la crescut timp de 1 ora. Dupa o ora,se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava/vas yena ce a fost...

Pizza Crunchy Crust

In Pizza la 24 Mai 2016

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, apa,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.  2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. ...

Paine integrala de casa

In Piine la 3 Mai 2016

Intr-un bol turnati 1 pahar din apa pregatita, cubul de drojdie si 2-3 linguri de faina alba. Amestecati bine cu telul si lasati 10-15 minute. Apoi turnati restul de apa si sarea, amestecati bine. Urmeaza faina alba si faina integrala. Cu o lingura amestecati toate ingredientele pana se...

Branzoaice moldovenesti

In Piine la 12 Mar 2016

1. Faina se cerne intr-un bol adanc.  2. Drojdia se amesteca cu 2 linguri de lapte cald si 1 lingura de zahar.  3. Se toarna maiaua peste faina din bol si se lasa 15-20 minute sa creasca putin. 4. Apoi se adauga restul de lapte, ouale, zahar, sarea si esenta.  5. Cu o...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 19.11.2017

Desert placinta cu branza dulce

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Ai, intr-adevar, o mare fixatie: propria-ti persoana. Dac-ar fi dupa tine, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul tau!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 19

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]