Spaghete negre cu creveti in sos de cocos

de gospodariu in Spaghete, 11 Aug 2017 | 255 vizualizari

 

Inspiratia mea:https://www.bucataras.ro/retete/paste-negre-cu-creveti-34728.html
Uleiul de masline  si smantana dulce le-am inlocuit cu ulei de cocos si lapte de cocos care a dat spaghetelor o mai mare savoare.
++++ghimbir
Preparatul l-am servit pe pat de germeni de ceapa.
Folosind uleiul de cocos si laptele de cocos am redenumit preparatul:Spaghete negre cu creveti in sos de cocos.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete negre cu cerneala de sepie
  • 800 gr creveti decorticati
  • 1 catel de usturoi
  • parmigiano ras
  • 200 g lapte de cocos
  • 1/2 pahar vin alb
  • ghimbir
  • putin chili
  • ulei de cocos
  • sare, piper
  • germeni de ceapa (decor)
  • lamaie (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete negre cu creveti in sos de cocos:


Punem apa cu ulei de cocos la fiert si un praf de sare.


Intre timp, punem in apa rece crevetii inghetati.


Cand pastele sunt aproape fierte, se incinge intr-o tigaie ulei de cocos si se piseaza un catel de usturoi si se adauga ghimbir ras. Adaugam crevetii si ii saltam de cateva ori. Adaugam vinul alb, condimentam cu sare, piper, praf de chilli. Dupa 5 minute, putem adauga laptele de cocos. Lasam sa mai dea cateva clocote si stingem focul.


Strecuram pastele fierte, le punem intr-o forma, adaugam ulei de cocos si crevetii cu sosul alb. La final, adaugam deasupra parmezanul ras si servim spaghetele pe pat de germeni de ceapa, decorand cu felii de lamaie.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete negre cu creveti in sos de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

12.08.2017, 22:09

dantes 1

13.08.2017, 06:50

Bune!

gospodariu 1

14.08.2017, 18:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze