Spaghete negre cu creveti in sos de cocos

de Patty in Spaghete, 11 Aug 2017 | 3210 vizualizari

 

Inspiratia mea:https://www.bucataras.ro/retete/paste-negre-cu-creveti-34728.html
Uleiul de masline  si smantana dulce le-am inlocuit cu ulei de cocos si lapte de cocos care a dat spaghetelor o mai mare savoare.
++++ghimbir
Preparatul l-am servit pe pat de germeni de ceapa.
Folosind uleiul de cocos si laptele de cocos am redenumit preparatul:Spaghete negre cu creveti in sos de cocos.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete negre cu cerneala de sepie
  • 800 gr creveti decorticati
  • 1 catel de usturoi
  • parmigiano ras
  • 200 g lapte de cocos
  • 1/2 pahar vin alb
  • ghimbir
  • putin chili
  • ulei de cocos
  • sare, piper
  • germeni de ceapa (decor)
  • lamaie (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete negre cu creveti in sos de cocos:

 Punem apa cu ulei de cocos la fiert si un praf de sare.

 Intre timp, punem in apa rece crevetii inghetati.

Cand pastele sunt aproape fierte, se incinge intr-o tigaie ulei de cocos si se piseaza un catel de usturoi si se adauga ghimbir ras. Adaugam crevetii si ii saltam de cateva ori. Adaugam vinul alb, condimentam cu sare, piper, praf de chilli. Dupa 5 minute, putem adauga laptele de cocos. Lasam sa mai dea cateva clocote si stingem focul.

Strecuram pastele fierte, le punem intr-o forma, adaugam ulei de cocos si crevetii cu sosul alb. La final, adaugam deasupra parmezanul ras si servim spaghetele pe pat de germeni de ceapa, decorand cu felii de lamaie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete negre cu creveti in sos de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta al pomodoro