Pizza Crunchy Crust

de gospodariu in Pizza, 24 Mai 2016 | 650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
    • 500 g faina alba
    • 250 ml apa calduta
    • 1 plic de drojdie uscata
    • 3 linguri ulei de masline
    • 1 lingura de seminte de floarea soarelui
    • sare
    Pentru topping:
    • 200 g somon afumat
    • 100 g branza ricotta
    • 100 g cascaval afumat
    • 1/2 ceapa rosie
    • 1 lingura de Capere
    • fulgi de porumb
    • 3 rosii cherry
    • 2 linguri miere
    • ketchup iute/dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Crunchy Crust:

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, apa,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora.


2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei.


3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb.


4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry.


5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute.


6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Crunchy Crust" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

24.05.2016, 23:29

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:34

Arata foartee bine! Sigur este delicioasaaa

Anett 1

25.05.2016, 10:22

hmmm super pizza!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa