Pizza cu ton si anchoa

de delia64 in Pizza, 3 Iun 2014 | 1342 vizualizari

 

Aceasta reteta o stiu de la fiul meu .
Este gustoasa si usor de facut .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr . faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 100 ml. apa calduta
  • 1 conserva ton
  • 1 ardei iute
  • 1 conserva anchoa
  • 200 gr. mozzarella
  • pasta Combino
  • 1 ceapa rosie
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si anchoa:

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana .


Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer pana isi dubleaza volumul .


Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele .


Ungem tava cu ulei .


Intindem aluatul si il asezam in tava .


Se intinde pasta de rosii , conserva de ton si anchoa , presaram cascavalul , oregano ,ceapa si ardeiul iute.


Dam la cuptorul preancalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.


Se serveste calda cu ketchp dulce sau picant dupa preferinta .


Pofta buna !!!



 

TIPS-URI

1

Se pot adauga masline .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si anchoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

delia64 1

04.06.2014, 19:08

Rocsi

Ubulika 1

08.06.2014, 09:02

mmmmmm

delia64 1

14.06.2014, 14:44

Ubulika

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton