lili

1

Bucataras
incepator

Dej

Bucataras din 25.10.2009

RETETE127
PRIETENI121
Retete / Mancaruri de legume

Frittata cu dovleac, carnat si branza

In Mancaruri de legume la 24 Oct 2011

Se fierbe dovleacul cu putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de  apa. Intr-o tigaie, se incalzeste  uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste 1 minut. Se pun ouale batute si amestecate cu vegeta si piper, peste toata compozitia, se adauga carnatul si branza si se prajesc...

Mancare de salata verde

In Mancaruri de legume la 9 Feb 2011

Frunzele salatei se spala foarte bine si se rup in bucati mai mici. Se fierb in apa cu sare, dar nu mai mult de 3 minute. In putin ulei sa caleste usturoiul tocat marunt. Se ia oala de pe foc si se adauga 2 linguri de faina. Se amesteca foarte bine pentru a nu se face cocolosi. Frunzele de...

Salata de legume cu maioneza

In Mancaruri de legume la 26 Sep 2010

Legumele le punem la fiert cu apa cu vegeta.Dupa ce s-au fiert le lasam la racit. Dintr-un ou facem maioneza pe care o amestecam cu legumele racita.Si gata mancarica. Le servim cu carne de pui sau cu ce doreste fiecare.

Urzicute scazute

In Mancaruri de legume la 25 Aug 2010

Se pune la prajit o lingura de faina si putin usturoi si se stinge cu lapte, se adauga urzicile fierte si spalate si se condimenteaza dupa gust cu vegeta,se lasa sa fiarba.Daca se ingroasa prea tare se mai pune lapte.Pofta buna!!!

Tocanita de dovlecel

In Mancaruri de legume la 25 Aug 2010

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul.Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita.. Lasam sa mai dea...

Chiftelute de dovlecel cu branza

In Mancaruri de legume la 25 Aug 2010

Curatim dovlecelul , il dam pe razatoare si il amestecam cu branza, usturoiul pisat, ouale, condimentele si faina. Luam cu lingura din compozitie si punem la prajit in ulei. Se pot servi atat calde cat si reci. Pofta buna!

Vinete umplute cu ciuperci

In Mancaruri de legume la 4 Aug 2010

Vinata o taiem in doua si o scobim.Asa scobite le oparim putin. Miezul il taiem cubulete si il prajim alaturi de ceapa, ardei si ciuperci. Dupa ce le calim un pic le acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana scade apa. La final adaugam patrunjelul si le condimentam dupa bunul nostru gust. Le asezam...

Aperitiv cu vinete si dovlecei

In Mancaruri de legume la 28 Iul 2010

Se curata de coaja si se taie felii vanata si dovlecelul. Se sareaza si se lasa sa stea aprox. 30 de min, dupa care se prajesc in putin ulei si se lasa sa se scurga pe un servetel. Morcovul se taie betisoare si se fierbe in putina apa cu sare pana se inmoaie un pic. Ardeii se taie si ei...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 05.11.2019

Mini focaccia

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 28

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]