Desert negresa cu gem si pudra de roscove

de lili in Prajituri, 5 Noi 2019 | 557 vizualizari

 

Doriti ceva dulce, rapid si bun? Iata ce putem face: o negresa cu gem si pudra de roscove.
Am vazut reteta pe bucataras.ro, dar am facut unele modificari, dupa placul meu. 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua 
  • 300 g zahar 
  • 400 ml lapte 
  • 200 ml ulei 
  • 6 linguri gem de cirese 
  • 500 g faina 
  • 2 linguri pudra de roscove Sano Vita
  • 1 plic praf de copt
  • esenta menta
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu gem si pudra de roscove:

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga laptele, uleiul si gemul amestecand usor. Se incorporeaza faina, praful de copt, pudra de roscove si esenta de menta si se toarna compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace la cuptor la foc mediu pentru 40-50 minute (facem testul cu scobitoarea). Se rade ciocolata alba peste negresa fierbinte, abia scoasa din cuptor. Se lasa apoi la racit si se taie cuburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu gem si pudra de roscove" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

08.11.2019, 21:11

dantes 1

10.11.2019, 09:26

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Măduvă de struț coaptă

ieri la 21:08

Chec din albusuri cu fructe confiate si sos de mure

de oanapl 7

ieri la 17:25

Supa crema de sfecla

de oanapl 7

ieri la 16:56

Biscuiti cu scortisoara

ieri la 09:23

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Malai dulce, reteta copilariei