Frittata cu dovleac, carnat si branza

de lili in Mancaruri de legume, 24 Oct 2011 | 1583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja)
  • 4 linguri ulei      
  • 100g carnat      
  • 3 oua batute ca la omleta        
  • 100 gr branza       
  • piper,sare, vegeta  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu dovleac, carnat si branza:

Se fierbe dovleacul cu putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de  apa. Intr-o tigaie, se incalzeste  uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste 1 minut. Se pun ouale batute si amestecate cu vegeta si piper, peste toata compozitia, se adauga carnatul si branza si se prajesc 4-5 minute pana este rumenita. Se pune tigaia in cuptor  pentru 8-10 minute ca sa se coaca deasupra si sa se topeasca branza. Se serveste taiata in bucati.

Pofta Buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu dovleac, carnat si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Frittata cu dovleac, carnat si branza-0
Frittata cu dovleac, carnat si branza-1
Frittata cu dovleac, carnat si branza-2
Frittata cu dovleac, carnat si branza-3
Frittata cu dovleac, carnat si branza-4
Frittata cu dovleac, carnat si branza-5
Frittata cu dovleac, carnat si branza-6

COMENTARII (7)

Kori

Kori 1

24.10.2011, 13:45

ce gustoasa cred ca e

MotanLaOale

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:27

buna trebuie sa fie

MIUTA

MIUTA 1

28.10.2011, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!