Pulpe de pui toscane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 12407 vizualizari

 

Am preluat reteta dintr-o revista.................sa nu ma intrebati de ce toscane pentru ca nu stiu sa va raspund.......hahaha.........va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1-2 rosii
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • salvie
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui toscane:

Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi  se bat usor cu un ciocan de bucatarie.

Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul.Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte iar apoi presaram busuiocul,oregano si salvia.Rulam fiecare pulpa  si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi  si dam la cuptor pentru circa 30 min.Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.

Pfta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui toscane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

jolygina 1

26.08.2010, 14:17

foarte bune

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:37

Gina, sa stii ca intradevar sunt bune.................

lili 1

05.02.2013, 15:11

foarte bine arata si cred ca sunt foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu rosii si crema de branza