Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 2472 vizualizari

 

Recomand cu drag reteta, semintele de canepa dau o savoare aparte saratelelor in combinatie cu branza si semintele de floarea soarelui...

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba proaspat cernuta
  • 400 g telemea de vaca
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g margarina Rama
  • 150 g seminte de floarea soarelui
  • 100 g seminte de canepa
  • 1 ou mare de casa pentru uns
  • sare fina de Himalaya de presarat peste saratele
  • seminte de chimen
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.


Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina, adaugam semintele de floarea soarelui si cele de canepa, apoi faina si framantam pena obtinem un aluat elastic.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Aluatul il intindem pe masa de lucru infainata, apoi decupam saratelele dupa forma dorita, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.


Presaram putina sare de Himalaya fina, decoram saratelele cu seminte de chimen dupa gust si le coacem la temperatura moderata spre inalta pana se rumenesc dupa preferinta.


Dupa ce se racesc, servim cu bere sau cu un pahar de lapte rece....


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

26.08.2015, 09:43

bune

-Licurici- 1

26.08.2015, 09:57

Ce bune sunt!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti