Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 2795 vizualizari

 

Recomand cu drag reteta, semintele de canepa dau o savoare aparte saratelelor in combinatie cu branza si semintele de floarea soarelui...

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba proaspat cernuta
  • 400 g telemea de vaca
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g margarina Rama
  • 150 g seminte de floarea soarelui
  • 100 g seminte de canepa
  • 1 ou mare de casa pentru uns
  • sare fina de Himalaya de presarat peste saratele
  • seminte de chimen
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.


Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina, adaugam semintele de floarea soarelui si cele de canepa, apoi faina si framantam pena obtinem un aluat elastic.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Aluatul il intindem pe masa de lucru infainata, apoi decupam saratelele dupa forma dorita, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.


Presaram putina sare de Himalaya fina, decoram saratelele cu seminte de chimen dupa gust si le coacem la temperatura moderata spre inalta pana se rumenesc dupa preferinta.


Dupa ce se racesc, servim cu bere sau cu un pahar de lapte rece....


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Catalina L 1

26.08.2015, 09:43

bune

-Licurici- 1

26.08.2015, 09:57

Ce bune sunt!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv