Saratele patratele cu sunca si cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2015 | 1149 vizualizari

 

Facute tot pentru picnic.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 ou
  • 50g sunca feliata
  • 100g cascaval
  • sare grunjoasa
  • piper
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele patratele cu sunca si cascaval:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Galbenusul se bate bine cu putin lapte.


Aluatul se pune pe foaia de copt (de marimea tavii) si se indreapta cu facaletul.


Se taie patrate de 3-4 cm si se pune in tava de copt.


Se despart patatele intre ele.


Se unge cu galbenus de ou fiecare patratel.


Se presara sare grunjoasa si piper.


Se pune o bucatica de sunca pe fiecare patratel.


Se rade cascaval pe toata suprafata.


Se presara uniform seminte de mac.


Se introduce in cuptorul preancalzit 20-25 minute, pana se rumenesc frumos.


Atentie la final ca se pot "bronza" prea tare, cum am patit eu.


Se lasa la racit.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele patratele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

05.05.2015, 08:22

Multumesc

Catalina L 1

13.05.2015, 17:40

ce-mi plac

MotanLaOale 1

13.05.2015, 18:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu telemea