loredanaaa

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 23.01.2013

RETETE67
PRIETENI109
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 17 Iul 2017

Cartofii ii curatam, ii spalam, ii taiem cubulete si apoi ii fierbem cu sare. Nu trebuie fierti foarte mult, ca sa se nu se sfarame, ci doar atat cat sa fie moi. Cel mai bine, ii verificam cu furculita. Cand sunt fierti, ii strecuram de apa. Intr-o tigaie, punem bucatelele de unt. Cand...

Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2017

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper. Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete. Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare,...

Rulada de spanac cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 28 Mai 2013

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu...

Rosii umplute cu salata de vinete

In Aperitive / Garnituri la 25 Mai 2013

Se face salata de vinete: Se coc vinetele in cuptor sau pe plita(sunt gata cand sunt moi),se curata de coaja. Dupa ce s-au scurs, vinetele se toaca cu un cutit de lemn sau de plastic.  Vinetele tocate se pun intr-un castron ,se amesteca 2 linguri de ulei,amestecand bine. Se...

Oua umplute cu ton

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2013

Se fierb ouale bine, se pun in apa rece, ca sa se decojeasca mai bine. Se decojesc, le taiem in jumatati de-a lungul si le scoatem galbenusul. Tonul se amesteca cu galbenusul, se adauga sare, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie, amestecand toate bine. Cu aceasta compozitie se umplu...

Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2013

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu usturoi pisat si se pune cate o felie de cascaval Se ruleaza, se inchid cu o scobitoare si se mai...

Rulouri de vinete cu cascaval si sunca

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2013

Vanata se curata si se taie felii subtiri de-a lungul vinetei Se pune sare, se trec prin ulei si se da la cuptor intr-o tava sau pe grill, se lasa pana devin moi si bine patrunse Cand sunt gata pe fiecare felie de vanata, asezam  sunca si cascaval sau mozzarela si se mai da la cuptor...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Sufleu de mazare

publicat la 07.12.2018

Desert prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]