Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 1775 vizualizari

 

Se poate servi cald sau rece,este simplu, bun si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • cascaval taiat felii
  • 3 linguri de usturoi pisat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval:

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime


Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust


Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill


Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu usturoi pisat si se pune cate o felie de cascaval


Se ruleaza, se inchid cu o scobitoare si se mai dau putin in cuptor cat sa se inmoaie cascavalul


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Alina26 1

18.04.2013, 17:43

superbi!!!!!ador dovleceii in ori ce fel!!!!la favorite!!

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:43

multumesc deyutzky,bya,motan,rocsi,alina

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:50

alina mi-a placut mult gatiti asa,incearcale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei