Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză

de georgiaskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2014 | 3189 vizualizari

 

Că tot a venit primăvara, și nu vrem să mai petrecem mult timp în bucătărie ci vrem să ne plimbăm, să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară, vă propun o rețetă ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g brânză de vaci dietetică
  • 1 linguriță coaja de lămâie
  • 1 cățel de usturoi pisat
  • pătrunjel verde
  • morcov ras
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • câteva fire de praz opărite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză:

Tăiați dovleceii felii, îi stropiți cu ulei de măsline și îi presărați cu sare și piper. Îi lăsați deoparte pentru 10-15 minute pentru a-și mai lăsa din apă. Separat amestecați brânza (eu fiind mereu la dietă am folosit o brânză slabă, dar voi puteți folosi de care doriți) cu usturoiul pisat, morcovul ras, coaja de lămâie, pătrunjelul verde, adăugați sare și piper după gust și puțin ulei de măsline.


Pregătiți o tigaie tip grill și frigeți feliile de dovlecel, le umpleți cu amestecul de brânză, le rulați și le legați cu fire de praz.


Eu le-am servit cu morcov ras stropit cu oțet balsamic și ulei de măsline, dar merg foarte bine cu salata verde că tot suntem în sezon.


S-aveți poftă!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei umpluți cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

georgiaskitchen 1

15.03.2014, 20:55

Multumesc!!!

MotanLaOale 1

16.03.2014, 09:46

mihaelam90 1

16.03.2014, 19:00

Bune bune de tot!!! Si cat de bine arataaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu legume

de Rocsi 9

ieri la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

pe 04.03 la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

pe 04.03 la 13:21

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv chec sarat cu legume
  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu legume

de Rocsi 9

ieri la 18:06

Tort cu jeleu de visine

pe 04.03 la 17:55

Cotlet de  porc in sos aromat

de katty 6

pe 04.03 la 14:06

Piure de spanac cu oua

de katty 6

pe 04.03 la 13:21

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei