Tarta cu dovlecei

de cocuta2607 in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2014 | 709 vizualizari

 

Tarta cu dovlecei si sunculita afumata

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • – 225 gr. faina
  • – 1 ou
  • – 100 gr unt
  • – 1 varf de sare
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • – 500 gr. dovlecei
  • – 200 gr. sana
  • – 300 gr. sunculita
  • – 2 oua
  • – 1 ardei capia
  • – condimente
  • – 150 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecei:

Se face aluatul fraged si se lasa la frigider cca 30 minute. Dovleceii se taie rondele, se pun pe foc si apoi se adauga ardeiul tocat marunt si sunculita. Se lasa sa scada tot lichidul, apoi se iau de pe foc si se lasa la racit.


Se bat ouale impreuna cu cascavalul ras, se adauga si sana, apoi se toarna peste dovlecei. Se adauga si condimentele, se amesteca bine si se lasa putin la frigider.


Intre timp se intinde o foaie din aluatul fraged, se pune in forma de tarta, se inteapa putin si se da la cuptor pentru 10 minute. Se scoate, se pune umplutura si se mai lasa in cuptor cca 30 minute.


Se lasa sa se raceasca in forma, dupa care se taie si se serveste rece.


La aceasta reteta se poate folosi carne de pui sau altceva, dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

cocuta2607 1

11.09.2014, 10:27

Draga Andreea, aluatul se face asa: se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se obtine un aluat nu foarte tare, dar care nu se lipeste de maini; se framanta cca 10 minute

cocuta2607 1

11.09.2014, 10:28

Multumesc pentru aprecieri!

Adele 1

14.09.2014, 13:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prosciutto si cascaval