Rulada din carne tocata cu spanac

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 25872 vizualizari

 

Prima mea rulada de carne...o bunatate :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 5 linguri branza rasa
  • 2 linguri faina
  • miezul de la o felie de paine
  • 500 g spanac ( eu am avut congelat)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • ardei iute uscat si pisat(optional)
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu spanac:

Fierbem spanacul in apa cu sare,apoi il punem la scurs.Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert.Tocam ceapa marunt si o prajim in putin ulei de masline dupa care adaugam spanacul bine scurs. Condimentam cu sare, piper si ardei iute. Rasturnam totul intr-o strecuratoare.


Intr-un vas mai mare amestecam carnea tocata,ouale.faina,pesmetul,branza rasa,painea inmuiata si stoarsa. Condimentam si compozitia astfel obtinuta o intindem pe hartia de copt (eu am intins-o cu sucitorul uns cu ulei).Peste stratul de carne intindem un alt strat si anume acela de spanac.In margine asezam morcovii fierti si cu ajutorul hartiei de copt rulam frumos astfel incat rulada sa ramana in interiorul hartiei de copt. Dam la cuptorul preincalzit 160° pentru 15 minute cu tot cu hartia de copt,apoi desfacem hartia(fara sa o scoatem) si marim temperatura la 180° pentru inca 20 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

katty 1

02.11.2014, 16:12

Bine arata!

Geanina87 1

03.11.2014, 12:52

mihaelar63 1

07.01.2018, 01:15

Ce faina-i

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de spanac