Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 3101 vizualizari

 

Pentru o zi grea, e bine sa mananci un mic dejun care sa conțină spanac, ca sa-ti dea putere si energie. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare
  • ulei
  • piper
  • cateva foi de busuioc
  • 50 g cascaval ras
  • 500 g spanac
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu spanac si cascaval:

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper.
Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete.
Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare, piper si il caliti impreuna cu un catel de usturoi. Cand este gata, se lasa la racit si apoi se taie marunt.
Amestecati cascavalul cu spanacul si faina, apoi adăugați ouale batute bine.
Dupa ce ati amestecat bine toate, le dati la cuptorul incins pana cand se rumeneste usor.
Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omletă spaniolă