Rulada de spanac cu crema de branza

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 2218 vizualizari

 

Nu am mai facut pana acum rulada,dar e foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 350 de grame de spanac fiert, scurs de zeama
  • 3 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • pentru crema de cascaval
  • 150 g de branza proaspata de vaci
  • 150 g de cascaval
  • 150 g de unt la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu crema de branza:

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, doar sa treaca testul scobitorii, daca iese curat din blat atunci e gata.


Blatul cat e fierbinte se desprinde de hartia de copt, apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie si se lasa sa se raceasca.


Pana se raceste se prepara crema de cascaval, amestecand toate ingredientele pentru crema pana cand se formeaza o pasta fina. Daca doriti mai puteti adauga sare.


Blatul racit il desfaceti din hartia de copt si se unge cu crema de cascaval,apoi il rulati strans si il dati la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

cine doreste poate sa adauge si sunca peste crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:11

multumesc rocsi

Cris2711 1

29.05.2013, 00:13

Like

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:48

multumesc crisulina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

Batoane de cartofi cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR 7

pe 03.12 la 05:50

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de spanac cu brânză