Rulada de spanac cu crema de branza

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 1143 vizualizari

 

Nu am mai facut pana acum rulada,dar e foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 350 de grame de spanac fiert, scurs de zeama
  • 3 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • pentru crema de cascaval
  • 150 g de branza proaspata de vaci
  • 150 g de cascaval
  • 150 g de unt la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu crema de branza:

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, doar sa treaca testul scobitorii, daca iese curat din blat atunci e gata.


Blatul cat e fierbinte se desprinde de hartia de copt, apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie si se lasa sa se raceasca.


Pana se raceste se prepara crema de cascaval, amestecand toate ingredientele pentru crema pana cand se formeaza o pasta fina. Daca doriti mai puteti adauga sare.


Blatul racit il desfaceti din hartia de copt si se unge cu crema de cascaval,apoi il rulati strans si il dati la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa adauge si sunca peste crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:11

multumesc rocsi

Cris2711 1

29.05.2013, 00:13

Like

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:48

multumesc crisulina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de spanac cu brânză