Ruladă de spanac cu brânză

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 8918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 300 gr spanac oparit si scurs
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina +2 linguri
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • O lingura smantana
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr branza de vaca
  • 50 gr crema Philadelphia
  • 50 gr cascaval
  • O lingura smantana
  • Ardei rosu
  • 3 felii sunca
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de spanac cu brânză:

Spanacul oparit si scurs se taie marunt.

Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.

Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.

Punem compozitia intr-o tava mare  tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.

O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.

Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.

Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.

Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de spanac cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melci pt pachetelul copiilor