Ruladă de spanac cu brânză

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 5359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 300 gr spanac oparit si scurs
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina +2 linguri
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • O lingura smantana
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr branza de vaca
  • 50 gr crema Philadelphia
  • 50 gr cascaval
  • O lingura smantana
  • Ardei rosu
  • 3 felii sunca
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de spanac cu brânză:

Spanacul oparit si scurs se taie marunt.


Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.


Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.


Punem compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.


O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.


Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.


Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.


Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de spanac cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:17

Arata intr-un maree fel

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:35

arata bine

diaconta 1

17.04.2012, 13:05

Diana_k
Ruxy
Diana multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Melci pt pachetelul copiilor