Tarta cu branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2014 | 3318 vizualizari

 

M-am gandit sa incepem saptamana cu o gustare buna, cu branzeturi...Sincer eram in pana de idei, nu prea mai stiam ce sa pregatesc sa poata fi luat si la pachet, am tras un ochi prin frigider si uite asa m-am decis sa fac aceasta tarta...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita zahar
  • un praf de sare
  • 100 ml apa minerala calduta
  • 1 lingura ulei
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr crema de branza
  • 150 gr cas de oaie
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 carnacior uscat
  • cateva fasii ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branzeturi:

Aluatul:


Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva.


Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam.


Turnam apa minerala treptat, pana obtinem un aluat usor de modelat.


La final incorporam uleiul.


Acoperim vasul si lasam sa dospeasca aluatul 15-20 de minute.


Umplutura:


Cascavalul si casul le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.


Le punem intr-un bol impreuna cu crema de branza si le amestecam.


Incorporam oul, putin piper si busuiocul uscat.


Presaram faina pe masa de lucru, punem aluatul si intindem o foaie subtirica, rotunda.


Tapetam cu hartie de copt o tava de tarta, punem foaia de aluat si taiem marginile.


O intepam cu o furculita, turnam compozitia de branza si o nivelam.


Deasupra asezam rondele de carnacior si fasii de ardei kapia.


O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana prinde o crusta aurie deasupra.


Cand este gata, o scoatem din cuptor. Poate fi servita atat rece cat si calda!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Rocsi 1

08.11.2014, 21:40

Roxana multumesc

Papalapap 1

05.12.2014, 16:27

Bun de tot!

Rocsi 1

05.12.2014, 20:59

Papalapap multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv cu Miez de lapte