magieinfarfurie

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 09.03.2012

RETETE7
PRIETENI25
Retete

Prajitura delicioasa

In Prajituri la 20 Dec 2012

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un castron se bat galbenusurile cu zaharul pana cand acesta nu se mai simte. Apoi se adauga sucul de lamaie, cacao, faina si praful de copt. Albusurile se bat pana devin o spuma. Se adauga compozitia cu galbenusuri si se omogenizeaza. Se...

Briose cu ciocolata gatite de sarbatoare

In Prajituri la 17 Dec 2012

Intr-o cratita mica se pune untul impreuna cu ciocolata la topit, amestecandu-se din cand in cand pana se formeaza un sos omogen. Se lasa sa se racoreasca un pic, iar intre timp intr-un castron se amesteca: nucile macinate, faina, praful de copt, zaharul si cacao. Intr-un alt castron mai...

Tort cu nuci si caramel

In Torturi la 13 Dec 2012

Blatul: Blatul se face dupa cea mai simpla reteta. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu cele 8 linguri de zahar pana se formeaza o spuma consistenta. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei. Se amesteca si apoi se incorporeaza faina impreuna cu praful de copt. Apoi...

Salam de biscuiti reteta - de post

In Prajituri la 12 Dec 2012

Salam de biscuiti reteta Se rup biscuitii bucatele - asta este partea cea mai grea :). Peste biscuitii rupti se toarna esenta de rom si apa.  Intr-o craticioara se amesteca cacao, zaharul si cele 4 linguri de apa si se pune pe foc.   Se lasa sa dea intr-un clocot, se ia de pe...

Ciocolata de casa in cornete de inghetata

In Dulciuri la 6 Dec 2012

Intr-o craticioara mica se pune zaharul impreuna cu apa. Dupa ce au inceput sa fiarba se lasa pe foc 10 minute. Se mai amesteca din cand in cand pentru a nu da in foc. Se adauga untul si se omogenizeaza. Se ia de pe foc. Intr-un castron se cerne laptele praf impreuna cu cacao. Se adauga...

Muschiulet de porc in crusta cu migdale

In Porc la 19 Noi 2012

Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel. Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful. Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga...

Muhammara

In Mancaruri de post la 15 Noi 2012

Intr-o tigaie se incinge uleiul peste care se adauga chimenul si boiaua. Se amesteca pana cand se contopesc aromele. Apoi se lasa sa se raceasca putin. Intr-un robot de bucatarie sau cu ajutorul unui blender se marunteste bine ardeiul. Intr-un mojar se pun cateii de usturoi cu putina sare si...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 20.12.2012

Prajitura delicioasa

publicat la 13.12.2012

Tort cu nuci si caramel

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]