meosiris

1

Bucataras
incepator

Hamburg

Bucataras din 29.05.2009

RETETE174
PRIETENI73
Retete / Aperitive / Garnituri

Bulete de cascaval

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

Facem o compozitie omogena din ou,lapte, margarina si faina.Adaugi cascavalul ras si pui sare si piper. Din aceasta compozitie formezi mici bilute. Le treci prin faina, ou batut si pesmet apoi le prajesti in ulei incins. Le servesti cu ciuperci calite si friptura de pui.

Cartofi copti cu usturoi

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Am curatat cartofii,i-am spalat si taiat cubulete. -I-am amestecat cu celelalte ingrediente...  -...i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in forma.  -I-am bagat la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am...

Oua umplute cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza. -Galbenusurile fierte le amestecam cu patrunjelul verde taiat marunt si...

Garnitura de mazare

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Fierbem mazarea,apoi o scurgem si o amestecam cu restul ingredientelor.Simplu,nu?

Cartofi noi cu marar

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Cu toate ca sunt foarte scumpi, am zis totusi sa cumpar asa de pofta niste cartofi noi caci tare mai sunt buni chiar daca ingrasa:) -I-am prajit in ulei incins,apoi i-am scos,i-am presarat cu putin delikat si marar verde tocat marunt.Cred ca stiti cu totii cat de buni sunt!

Rosii cu mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Toate se taie feliute,apoi se pune o felie de rosie,una de mozzarella,iar una de rosie si la final mozzarella.Dupa fiecare felie de mozzarella presaram busuioc,sare,piper si putin paprika. -Bagam la cuptor si lasam sa se topeasca mozzarella. -Rosiile vor lasa zeama dar sunt super bune....

Betisoare de piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 1 Aug 2009

-Am luat fiecare piept de pui, l-am spalat, l-am taiat in 2 pe lung ca sa fie mai subtire, apoi l-am batut ca sa fie mai fraged. -Am taiat betisoare subtiri cu ajutorul unui cutit si am dat fiecare betisor prin pesmet, prin ou batut+condimente si apoi iar prin pesmet. -Am prajit in ulei incins....

Vinete pe grill

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2009

-Am taiat vinetele rondele,le-am presarat cu sare si le-am lasat la scurs. -Le-am pus pe grill-ul incins si am asteptat sa se faca. Cu un mujdei sunt exceptionale!

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 28.02.2012

Melcisori cu pasta de masline

publicat la 28.02.2012

Cartofi inveliti in bacon

publicat la 28.02.2012

Ciuperci pane

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Azi dai o petrecere la tine acasa. Si daca tot ai facut-o, inviti numai cunoscuti carora le prezinti scenarii despre cum ar fi lumea daca tu ai fi Dumnezeu… :)

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]