Caneloni cu pui si spanac

de sandytza in Pui, 4 Aug 2009 | 7712 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Pentru clatite
  • 150 gr faina
  • 200 gr lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
        Pentru umplutura
  • Carnea de la un pui inafara de piept (am am pus numai pieptul dar a iesit un pic sec)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardel
  • 3 catei usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 100 gr spanac
  •  1 ou
       Mai avem nevoie de
  • 100 gr sos de rosii
  • 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si spanac:


Se prepara clatitele


Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.




Se prepara umplutura


Se taie ceapa si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ca dupa aceea trebuie tocate oricum. In cazul in care folositi tocatura si nu o sa o tocati dupa aceea , atunci taiati legumele cat mai marunt. Peste legumele calite se adauga sarea, piperul, oregano si cimbru iar apoi carnea de pui si se prajeste un pic pana incepe sa se rumeneasca.



Intre timp se pune spanacul la fiert cu un pic de sare.



Cand carnea de pui s-a rumenit se pune intr-un bol si se toaca cu blenderul pana se face ca o pasta.



Se adauga peste carne , un ou si spanacul fiert si se amesteca bine.



Se umplu clatitele cu compozitia preparata si se ruleaza astfel incat marginile sa fie si ele bagate inauntru.



Mai avem nevoie de 100 gr sos de rosii si 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.


Intr-o tava se pune un pic de sos de rosii pe fundul ei ca sa nu se lipeasca canelonii. Peste sos se aseaza canelonii unul langa celalalt , iar peste acestia se toarna restul de sos de rosii astfel incat sa acopere bine toata suprafata.



In final se adauga peste sosul de rosii cascavalul razalit amestecat cu parmegiano.



Se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 30 minute sau pana se rumeneste cascavalul de deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

bianca92 1

08.10.2013, 10:03

arata foarte apetisant

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 09:37

minunata reteta

ralu_ca 1

05.05.2014, 12:01

super, minunata !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele și sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Pui mexican