Caneloni cu pui si spanac

de sandytza in Pui, 4 Aug 2009 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Pentru clatite
  • 150 gr faina
  • 200 gr lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
        Pentru umplutura
  • Carnea de la un pui inafara de piept (am am pus numai pieptul dar a iesit un pic sec)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardel
  • 3 catei usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 100 gr spanac
  •  1 ou
       Mai avem nevoie de
  • 100 gr sos de rosii
  • 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si spanac:


Se prepara clatitele


Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.




Se prepara umplutura


Se taie ceapa si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ca dupa aceea trebuie tocate oricum. In cazul in care folositi tocatura si nu o sa o tocati dupa aceea , atunci taiati legumele cat mai marunt. Peste legumele calite se adauga sarea, piperul, oregano si cimbru iar apoi carnea de pui si se prajeste un pic pana incepe sa se rumeneasca.



Intre timp se pune spanacul la fiert cu un pic de sare.



Cand carnea de pui s-a rumenit se pune intr-un bol si se toaca cu blenderul pana se face ca o pasta.



Se adauga peste carne , un ou si spanacul fiert si se amesteca bine.



Se umplu clatitele cu compozitia preparata si se ruleaza astfel incat marginile sa fie si ele bagate inauntru.



Mai avem nevoie de 100 gr sos de rosii si 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.


Intr-o tava se pune un pic de sos de rosii pe fundul ei ca sa nu se lipeasca canelonii. Peste sos se aseaza canelonii unul langa celalalt , iar peste acestia se toarna restul de sos de rosii astfel incat sa acopere bine toata suprafata.



In final se adauga peste sosul de rosii cascavalul razalit amestecat cu parmegiano.



Se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 30 minute sau pana se rumeneste cascavalul de deasupra.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

bianca92 1

08.10.2013, 10:03

arata foarte apetisant

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 09:37

minunata reteta

ralu_ca 1

05.05.2014, 12:01

super, minunata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker