Pulpe de pui imbracate

de Constelatialeu in Pui, 24 Iun 2016 | 12036 vizualizari

 

M-am gandit sa nu le fie frig si le-am facut imbracaminte...

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri kechup dulce 
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • faina pentru tavalit pulpele
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate:

Mai intai curatam pulpele , le spalam si apoi le stergem cu un prosop, le saram si le tavalim prin faina. Apoi ne apucam de ''imbracaminte''. Intr-un castron punem kechup-ul, mustarul dulce, mustarul cu boabe, condimentele Garam Masala, piper. Toate acestea le amestecam si apoi turnam uleiul ca la maioneza si amestecam bine. Cu ajutorul unei pensule ungem pulpele cu acest amestec. In tava de la aragaz  asezam hartie de copt in asa fel incat sa avem si de acoperit tava, asezam pulpele in tava, acoperim bine cu hartia de copt si dam tava la cuptor pentru 2 ore la foc mic, apoi scoatem tava din cuptor, scoatem hartia de deasupra si mai ungem din nou pulpele, dam la cuptor pentru inca 1 ora sa se rumeneasca bine.

TIPS-URI

1

Se gateste la foc mic, incet, fara graba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:40

bune bune

mirela0911 1

12.07.2016, 10:21

Cam bune!

madi_marin 1

04.02.2017, 11:52

arata demential! cautam o reteta cu pui si asta mi-a atras atentia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu gogosari in sos