Copanele in punga la cuptor

de Rocsi in Pui, 19 Ian 2012 | 3727 vizualizari

 

Sa va zic si cu pungile astea.Prima data cand am facut niste pui la cuptor,am luat o punga dar ce avea si condimente in interior.In momentul in care se pregatea carnea a inceput sa iese un miros ce nu mi-a placut si nici nu am mancat.
.Am zis ca nu mai vreau niciodata asa ceva.Acum m-a indrumat cineva sa iau pungi pentru cuptor,dar fara condimente,pentru ca se gasesc.M-am dus ,mi-am luat pungi,am pus condimentele pe care mi le-am dorit si au iesit cele mai gustoase si mai fragede copanele sincer.Sunt nemaipomenit de bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 8 copanale de pui
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 5-6 catei usturoi
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 pahar de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in punga la cuptor:

Copanelele le spalam bine sub jetul de apa calda.


Incepem sa ne pregatim baitul.


Curatam ceapa ,o spalam si o taiem bucatele potrivite.


Ardeiul rosu si galben il taiem fasii subtiri.


Curatam usturoiul ,il spalam si il taiem feliute.


Mararul si patrunjelul verde il spalam,indepartam cozile si il tocam .


Intr-un lighenas punem:


ceapa,ardeiul rosu si galben,usturoiul,verdeata,putin busuioc,sare,piper si boia de ardei dulce dupa gust,uleiul si vinul.


Toate acestea le amestecam bine cu o lingura.


Dam drumul copanelelor in acest bait,acoperim cu folie si le dam la frigider 2-3 ore.


Dupa acest timp,luam o punga de cuptor, punem carnea cu tot baitul si le imprastiem uniform prin punga.


Legam la gura si o asezam pe o tava.


Dam copanele in cuptorul incins,la o temperatura potrivita pentru 60 de minute.


Dupa acest timp rupem punga,deasupra,dar cu grija pentru a nu curge sosuletul ce s-a format.


Le mai lasam cam 15 minute pana prind o crusta aurie.


Apoi scoatem si servim.


Gustoase,delicioase si de ce nu sanatoase!!!!


Pofta buna!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in punga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Rocsi 1

20.01.2012, 22:06

Timea!!

corina241 1

20.01.2012, 22:45

yammyyyyyyy

Rocsi 1

21.01.2012, 19:57

Corina!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu legume si coriandru