Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper
  • nucsoara
  • 3 catei usturoi
  • 50 g pesmet
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • oregano
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute in sos:

Pieptul de pui il tocam, dupa care il amestecam cu oul, patrunjel, usturoiul pisat, sare si piper. Cu mainile umede formam chiftelutele, pe care le vom tavali prin pesmet inainte de prajire.


Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.


Ceapa tocata marunt o calim putin in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam restul legumelor tocate marunt si sucul de rosii. Daca mai este nevoie adaugati putina apa. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele.


Potrivim gustul de sare si piper, presaram oregano, adaugam si chiftelutele si mai dam cateva clocote.


Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, se aseaza pe platou si adaugam chiftelutele cu sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui