Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 4282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper
  • nucsoara
  • 3 catei usturoi
  • 50 g pesmet
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • oregano
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute in sos:

Pieptul de pui il tocam, dupa care il amestecam cu oul, patrunjel, usturoiul pisat, sare si piper. Cu mainile umede formam chiftelutele, pe care le vom tavali prin pesmet inainte de prajire.

Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.

Ceapa tocata marunt o calim putin in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam restul legumelor tocate marunt si sucul de rosii. Daca mai este nevoie adaugati putina apa. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele.

Potrivim gustul de sare si piper, presaram oregano, adaugam si chiftelutele si mai dam cateva clocote.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, se aseaza pe platou si adaugam chiftelutele cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu taitei de orez