Placinta cu carne de pui

de AnyCostescu in Pui, 10 Dec 2014 | 12190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat :
  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • aproximativ 150 ml apa calduta
  • 2 linguiri ulei
  • umplutura:
  • 500 g carne de pui tocata (gata condimentata )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou pt uns deasupra
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne de pui:

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute.

ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se curata de coaja si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam legumele cu carnea .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 2.

intindem o foaie ,punem umplutura, nivelam, apoi intindem cea de-a doua foaie si o punem deasupra.Lipim bine ambele foi.

Eu am pus pe mijlocul placintei o cana, iar cu ajutorul unui cutin bine ascutit am taiat placinta (vezi imagine)

Am uns placinta cu ou batut . am presarat mac si am dat la cuptor la foc mediu pentru circa 30 minute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Ina 1

11.12.2014, 23:30

Waw! Ce bunatate!

Ina 1

11.12.2014, 23:32

Ai avut si ajutor de nadejde

Xandrinne 1

18.12.2014, 10:56

Delicioasa!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta indiana de pui