Aripioare crocante

de _Alina_ in Pui, 9 Oct 2012 | 3956 vizualizari

 

Mai fratilor, asa mi se facu o pofta de ceva crocant de n-am mai pomenit. Si cum aveam in frigider niste aripioare de pui m-am pus repejor pe treaba. Ce a iesit va las pe voi sa ghiciti :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 2 lgt boia de ardei dulce
  • 1 vf lgt piper
  • 1 lgt miere
  • 1 lg sos de soia
  • 1/2 lgt oregano
  • 1/2 lgt menta
  • 1-2 lgt sare
  • +
  • 2 oua
  • 200 g biscuiti obisnuiti (dati prin robot)
  • malai grisat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

1. Spalati aripile si stergeti-le cu un prosop absorbant.


2. Puneti boiaua, piperul, mierea, sosul soia, menta, oregano si sare peste aripioare si amestecati.


3. Dati apoi aripile prin pudra de biscuiti, apoi prin oul batut si in final prin malai si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


4. Introduceti tava in cuptorul preincalzit 30 min la 220 °C si inca 20-30 min la 190 °C.































 

TIPS-URI

1

La jumatatea timpului puteti sa le intoarceti si pe cealalta parte.

2

In aceasta varianta am facut ciocanele si pulpe superioare. Au iesit suuuper! Doar ca trebuie sa mariti timpul de coacere ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

olivee 1

09.10.2012, 19:43

minunat..

_Alina_ 1

10.10.2012, 08:15

Multumesc fetelor!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb