Aripioare crocante

de _Alina_ in Pui, 9 Oct 2012 | 2982 vizualizari

 

Mai fratilor, asa mi se facu o pofta de ceva crocant de n-am mai pomenit. Si cum aveam in frigider niste aripioare de pui m-am pus repejor pe treaba. Ce a iesit va las pe voi sa ghiciti :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 2 lgt boia de ardei dulce
  • 1 vf lgt piper
  • 1 lgt miere
  • 1 lg sos de soia
  • 1/2 lgt oregano
  • 1/2 lgt menta
  • 1-2 lgt sare
  • +
  • 2 oua
  • 200 g biscuiti obisnuiti (dati prin robot)
  • malai grisat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

1. Spalati aripile si stergeti-le cu un prosop absorbant.

2. Puneti boiaua, piperul, mierea, sosul soia, menta, oregano si sare peste aripioare si amestecati.

3. Dati apoi aripile prin pudra de biscuiti, apoi prin oul batut si in final prin malai si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

4. Introduceti tava in cuptorul preincalzit 30 min la 220 °C si inca 20-30 min la 190 °C.  














 

 

TIPS-URI

1

La jumatatea timpului puteti sa le intoarceti si pe cealalta parte.

2

In aceasta varianta am facut ciocanele si pulpe superioare. Au iesit suuuper! Doar ca trebuie sa mariti timpul de coacere ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare crocante-0
Aripioare crocante-1
Aripioare crocante-2
Aripioare crocante-3
Aripioare crocante-4
Aripioare crocante-5
Aripioare crocante-6

COMENTARII (21)

olivee

olivee 1

09.10.2012, 19:43

minunat..

_Alina_

_Alina_ 1

10.10.2012, 08:15

Multumesc fetelor!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro