Aripioare crocante

de _Alina_ in Pui, 9 Oct 2012 | 3770 vizualizari

 

Mai fratilor, asa mi se facu o pofta de ceva crocant de n-am mai pomenit. Si cum aveam in frigider niste aripioare de pui m-am pus repejor pe treaba. Ce a iesit va las pe voi sa ghiciti :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • 2 lgt boia de ardei dulce
  • 1 vf lgt piper
  • 1 lgt miere
  • 1 lg sos de soia
  • 1/2 lgt oregano
  • 1/2 lgt menta
  • 1-2 lgt sare
  • +
  • 2 oua
  • 200 g biscuiti obisnuiti (dati prin robot)
  • malai grisat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

1. Spalati aripile si stergeti-le cu un prosop absorbant.


2. Puneti boiaua, piperul, mierea, sosul soia, menta, oregano si sare peste aripioare si amestecati.


3. Dati apoi aripile prin pudra de biscuiti, apoi prin oul batut si in final prin malai si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


4. Introduceti tava in cuptorul preincalzit 30 min la 220 °C si inca 20-30 min la 190 °C.































 

TIPS-URI

1

La jumatatea timpului puteti sa le intoarceti si pe cealalta parte.

2

In aceasta varianta am facut ciocanele si pulpe superioare. Au iesit suuuper! Doar ca trebuie sa mariti timpul de coacere ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

olivee 1

09.10.2012, 19:43

minunat..

_Alina_ 1

10.10.2012, 08:15

Multumesc fetelor!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante, marinate