Oua umplute cu ciuperci

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 16397 vizualizari

 

Recipe by Maya

 

INGREDIENTE

  •  4 oua
  • 1 galbenus
  • 1 castravete murat
  • 100g ciuperci din conserva
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

-Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza.


-Galbenusurile fierte le amestecam cu patrunjelul verde taiat marunt si ciupercile din conserva maruntite si ele.


-Adaugam 2 linguri de maioneza la acest amestec si omogenizam.Saram si pieperam.Cu el umplem jumatatile de albus.


-Ornam cu maioneza ramasa,cu o feliuta de castravete murat si patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive reci / Rondele cu bunatati