Saleuri

de dakris in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2012 | 9403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (Linco)
  • seminte (susan, mac, in) si/sau cascaval
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Aluatul se lasa la dezghetat, conform indicatiilor de pe pachet. Apoi se intinde, se unge cu galbenus de ou, se sareaza dupa gust si se presara semintele. Eu am facut cateva si cu branza ca imi plac... :). Se taie aluatul in doua jumatati, pe lungime, si apoi in fasii de cca 1 cm latime. Se rasucesc si se aseaza in tava peste hartia de copt. Se introduc in cuptorul incins si se coc la foc potrivit.

 

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie sa fie dezghetat astfel incat sa se poata modela usor. Astfel, vor creste frumos si se vor coace in forma dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dakris 1

07.03.2012, 08:50

Da, sunt foarte usor de facut, bune si mult mai ieftin decat la cofetarie

kamy 1

07.03.2012, 10:09

si eu le fac tot din aluat de foietaj ne-a usurat mult munca cel care a bagat pe piata aluatul asta super

dakris 1

07.03.2012, 11:57

Da, asa e, Kamy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin