Dovlecei in aluat la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 1874 vizualizari

 

am vrut sa fac dovlecei pane dupa reteta lui rocsi dar a iesit altceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1 legatura de marar
  • sare,piper
  • 100 ml apa (trebuia minerala dar nu am avut)
  • ulei 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in aluat la cuptor:

Se curata dovlecelul se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un castron se bat ouale cu sare,piper,faina alba si apa pana se face o compozitie de clatita dar mai groasa la care se adauga mararul tocat marunt.


Intr-o tava de yena se pune hartie de copt ,se unge cu ulei ,se dau rondelele de dovlecel prin amestecul de oua si se pun in tava, pana sunt gata toate rondelele .Aluatul ramas se pune peste dovlecel si se dau la cuptor aproximativ o ora.Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca. Se taie felii si se mananca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in aluat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

12.07.2011, 14:36

super..tu ai pus mai mult aluat si de aia ti-a iesit ca o placintica..dar ce conteaza,gustul e la fel de bun cu siguranta

adry88 1

12.07.2011, 17:00

interesant

mamaieelena 1

12.07.2011, 20:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei copt umplut cu branza