Bruschette Mediteraneene

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 1399 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si extrem de savuros.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii bagheta
  • 2 rosii potrivite
  • un catel usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 masline kalamata
  • 4-5 frunze busuioc sau o lingurita busuioc uscat
  • un praf sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette Mediteraneene:

Zdrobiti usturoiul cat de marunt puteti si amestecati-l cu uleiul de masline si un praf de sare. Prajiti feliile de bagheta (eu le-am pus sub grill pentru cateva minute)pana ce capata o culoare aurie apoi ungeti cu uleiul obtinut cu ajutorul unei pensule de bucatarie.


Opariti rosiile, decojiti-le, indepartati samburii si taiati-le in bucati mici. Tocati maslinele si busuiocul si amestecati toate ingredientele cu un praf de sare si piper. Puneti cate o lingurita din compozitia de rosii peste feliile de bagheta, stropiti cu putin ulei de masline si gata de servit.


Puteti sfarama si putina branza feta.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

07.04.2013, 11:34

absolut dementiale

Anett 1

07.04.2013, 16:16

yummy!

Anamaria Cook 1

07.04.2013, 22:34

Multumesc !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa