Bruschette Mediteraneene

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 1377 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si extrem de savuros.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii bagheta
  • 2 rosii potrivite
  • un catel usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5-6 masline kalamata
  • 4-5 frunze busuioc sau o lingurita busuioc uscat
  • un praf sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette Mediteraneene:

Zdrobiti usturoiul cat de marunt puteti si amestecati-l cu uleiul de masline si un praf de sare. Prajiti feliile de bagheta (eu le-am pus sub grill pentru cateva minute)pana ce capata o culoare aurie apoi ungeti cu uleiul obtinut cu ajutorul unei pensule de bucatarie.


Opariti rosiile, decojiti-le, indepartati samburii si taiati-le in bucati mici. Tocati maslinele si busuiocul si amestecati toate ingredientele cu un praf de sare si piper. Puneti cate o lingurita din compozitia de rosii peste feliile de bagheta, stropiti cu putin ulei de masline si gata de servit.


Puteti sfarama si putina branza feta.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

07.04.2013, 11:34

absolut dementiale

Anett 1

07.04.2013, 16:16

yummy!

Anamaria Cook 1

07.04.2013, 22:34

Multumesc !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui toscane