Aperitiv scones cu bacon si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2018 | 1158 vizualizari

 

Astazi va las o gustare foarte faina, buna de rontait la un film, de luat la pachet, chiar de pus in ghiozdan copiilor. Sunt niste biscuiti sarati sau cel putin noi asa le-am zis, grozavi si foarte moi. O bunatate si voi repeta reteta curand.

 

INGREDIENTE

  • 130 gr unt moale
  • 80 gr cascaval
  • 30 gr parmezan ras
  • 2 oua
  • 100 gr bacon
  • 220 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita rasa ierburi italienesti
  • piper
Portii: 17
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv scones cu bacon si cascaval:

Baconul taiat cubulete, il puneti intr-o tigaie si il rumeniti. Il scoateti pe un platou, pe care asezati niste servetele.


Cascavalul il dati pe razatoarea mica. Intr-un bol mixati untul cu parmezanul si cascavalul. Adaugati ouale, amestecati bine.


Faina o amestecati cu praful de copt si bicarbonatul, le incorporati in compozitia de mai sus, treptat. Adaugati ierburile italienesti, putin piper si baconul rumenit. Amestecati totul cu o paleta.


Tapetati cu hartie de copt o tava. Luati cu o lingura din aluat, formati niste bile mai maricele. Le asezati in tava cu distanta intre ele. Mie mi-au iesit 17 bucati.


Introduceti tava cu biscuiti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 16-18 minute, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoateti din cuptor si ii lasati 10-15 minute sa se racoreasca. Ii puneti intr-o caserola, inchideti bine capacul si ii pastrati la rece.


Se servesc atat calzi cat si reci!


Pofta buna!


Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv scones cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

04.11.2018, 18:59

Multumesc, Ancutsa!

mihaelar63 1

11.11.2018, 22:32

M-ai facut curioasa . Ce textura au ? seamana cu pogacile ?

Rocsi 1

12.11.2018, 18:00

Mihaela, ies ca niste biscuiti, foarte fragezi. Sunt super buni si satiosi. Eu mancam la micul dejun doua bucati, putin iaurt si era suficient. Poate ii incerci candva!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
chiftele de cartofi