Aperitiv scones cu bacon si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2018 | 2874 vizualizari

 

Astazi va las o gustare foarte faina, buna de rontait la un film, de luat la pachet, chiar de pus in ghiozdan copiilor. Sunt niste biscuiti sarati sau cel putin noi asa le-am zis, grozavi si foarte moi. O bunatate si voi repeta reteta curand.

 

INGREDIENTE

  • 130 gr unt moale
  • 80 gr cascaval
  • 30 gr parmezan ras
  • 2 oua
  • 100 gr bacon
  • 220 gr faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita rasa ierburi italienesti
  • piper
Portii: 17
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv scones cu bacon si cascaval:

Baconul taiat cubulete, il puneti intr-o tigaie si il rumeniti. Il scoateti pe un platou, pe care asezati niste servetele.

Cascavalul il dati pe razatoarea mica. Intr-un bol mixati untul cu parmezanul si cascavalul. Adaugati ouale, amestecati bine.

Faina o amestecati cu praful de copt si bicarbonatul, le incorporati in compozitia de mai sus, treptat. Adaugati ierburile italienesti, putin piper si baconul rumenit. Amestecati totul cu o paleta.

Tapetati cu hartie de copt o tava. Luati cu o lingura din aluat, formati niste bile mai maricele. Le asezati in tava cu distanta intre ele. Mie mi-au iesit 17 bucati.

Introduceti tava cu biscuiti in cuptorul incins, la 170 de grade C, pentru 16-18 minute, pana se rumenesc usor. Cand sunt gata, ii scoateti din cuptor si ii lasati 10-15 minute sa se racoreasca. Ii puneti intr-o caserola, inchideti bine capacul si ii pastrati la rece.

Se servesc atat calzi cat si reci!

Pofta buna!

Sursa de inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv scones cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

04.11.2018, 18:59

Multumesc, Ancutsa!

mihaelar63 1

11.11.2018, 22:32

M-ai facut curioasa . Ce textura au ? seamana cu pogacile ?

Rocsi 1

12.11.2018, 18:00

Mihaela, ies ca niste biscuiti, foarte fragezi. Sunt super buni si satiosi. Eu mancam la micul dejun doua bucati, putin iaurt si era suficient. Poate ii incerci candva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval