Ciuperci pane

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2012 | 2448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci albe
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata apoi se spala bine ciupercutele si se lasa 10 minute la scurs.
Se sterg cu un prosop de hartie, se dau bine prin ou batut cu sare si piper apoi se trec prin pesmet. Va puteti ajuta cu ajutorul a doua scobitori. Eu asa am procedat. Se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se intorc cu grija pe toate partile iar dupa ce sunt gata se scot pe un servetel de hartie astfel incat sa absoarba surplusul de ulei.

Sunt delicioase alaturi de un mujdei:D!

 

COMENTARII (14)

Ubulika

Ubulika 1

28.02.2012, 16:05

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:38

ce bunatate

iri_iri

iri_iri 1

28.02.2012, 21:27

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!