Cartofi copti cu usturoi

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 3076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500g cartofi5 catei usturoirozmarinulei de maslinesare,piper,delikat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu usturoi:

-Am curatat cartofii,i-am spalat si taiat cubulete.
-I-am amestecat cu celelalte ingrediente...
-...i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in forma.
-I-am bagat la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am vrut.




-Aromati si deliciosi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:18

buni

babi5 1

23.08.2013, 13:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean