Cartofi spiralati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 5937 vizualizari

 

De foarte mult timp cautam acest dispozitiv,si in final l-am gasit ..................deci trebuia si incercat nu?Doar ca nu eu i-am facut proba ci scumpul meu sot Bebe,e foarte adevarat ca a lucrat ceva timp la ei si nu ne-a lasat sa-l ajutam deloc,a zis mai bine asteptai cuminiti la masa sau daca chiar vrei fa poza, dar fara mine ca ca sigur pui pe Bucataras..................iata rezultatu

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi mari
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • delikat-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi spiralati:

Se curata cartofii,se scobesc cu dispozitivul special .


Se pun intr-un vas cu apa rece pentru a nu se oxida ,dureaza ceva timp la scobit.


Se scot din apa se condimenteaza cu sare ,praf de usturoi se lasa putin pe un servet dupa care se tapeteaza cu un servetel uscat si se prajesc in ulei foarte fierbinte.


Simplu dar si de efect,au papat pitici...si binentele au urmat si intrebarille ,cine ,ce cum ?ma rog...mama de ce nu face asa......


Cand se servesc se pot condimentea cu putin delikat

 

TIPS-URI

1

cartofii ce raman dupa scobire se pot folosi la un piure de cartofi,deci totul se transforma  nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 00:53

nu stiu din poza cum ia desfacut sotul tau,dar aparatul meu dupa ce l-am infipt in cartof se desface manerul si apoi partea de fier care a ramas in cartof se trage nu de unde l-am infipt ci din partea cealalta opusa se scoate foarte usor si apoi trag de spirala din mijlocul cartofului si cartofii cu gaura nu i-am taiat i-am lasat asa intregi si i-am umplut cu diferite umpluturi cu branza carne cascaval si iam facut la cuptor iar spiralele le-am prajit,i-am facut foarte repede fara nici o chinuiala,sper ca m-am facut inteleasa daca nu ,mai explic

nadina73 1

06.01.2011, 01:02

de ce nu pui poza si cu aparatu sa vada si fetele ,sant tot felu de aparate ,iar de taiat a vrut el sa-i taie se poate si fara sa fie taiati

tanyapatap 1

21.03.2012, 16:52

ce bine arata !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin