Cartofi spiralati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 6635 vizualizari

 

De foarte mult timp cautam acest dispozitiv,si in final l-am gasit ..................deci trebuia si incercat nu?Doar ca nu eu i-am facut proba ci scumpul meu sot Bebe,e foarte adevarat ca a lucrat ceva timp la ei si nu ne-a lasat sa-l ajutam deloc,a zis mai bine asteptai cuminiti la masa sau daca chiar vrei fa poza, dar fara mine ca ca sigur pui pe Bucataras..................iata rezultatu

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi mari
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • delikat-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi spiralati:

Se curata cartofii,se scobesc cu dispozitivul special .


Se pun intr-un vas cu apa rece pentru a nu se oxida ,dureaza ceva timp la scobit.


Se scot din apa se condimenteaza cu sare ,praf de usturoi se lasa putin pe un servet dupa care se tapeteaza cu un servetel uscat si se prajesc in ulei foarte fierbinte.


Simplu dar si de efect,au papat pitici...si binentele au urmat si intrebarille ,cine ,ce cum ?ma rog...mama de ce nu face asa......


Cand se servesc se pot condimentea cu putin delikat

 

TIPS-URI

1

cartofii ce raman dupa scobire se pot folosi la un piure de cartofi,deci totul se transforma  nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 00:53

nu stiu din poza cum ia desfacut sotul tau,dar aparatul meu dupa ce l-am infipt in cartof se desface manerul si apoi partea de fier care a ramas in cartof se trage nu de unde l-am infipt ci din partea cealalta opusa se scoate foarte usor si apoi trag de spirala din mijlocul cartofului si cartofii cu gaura nu i-am taiat i-am lasat asa intregi si i-am umplut cu diferite umpluturi cu branza carne cascaval si iam facut la cuptor iar spiralele le-am prajit,i-am facut foarte repede fara nici o chinuiala,sper ca m-am facut inteleasa daca nu ,mai explic

nadina73 1

06.01.2011, 01:02

de ce nu pui poza si cu aparatu sa vada si fetele ,sant tot felu de aparate ,iar de taiat a vrut el sa-i taie se poate si fara sa fie taiati

tanyapatap 1

21.03.2012, 16:52

ce bine arata !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi dulci