Cartofi spiralati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 10805 vizualizari

 

De foarte mult timp cautam acest dispozitiv,si in final l-am gasit ..................deci trebuia si incercat nu?Doar ca nu eu i-am facut proba ci scumpul meu sot Bebe,e foarte adevarat ca a lucrat ceva timp la ei si nu ne-a lasat sa-l ajutam deloc,a zis mai bine asteptai cuminiti la masa sau daca chiar vrei fa poza, dar fara mine ca ca sigur pui pe Bucataras..................iata rezultatu

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi mari
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • delikat-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi spiralati:

Se curata cartofii,se scobesc cu dispozitivul special .

Se pun intr-un vas cu apa rece pentru a nu se oxida ,dureaza ceva timp la scobit.

Se scot din apa se condimenteaza cu sare ,praf de usturoi se lasa putin pe un servet dupa care se tapeteaza cu un servetel uscat si se  prajesc in ulei foarte fierbinte.

Simplu dar si de efect,au papat pitici...si binentele au urmat si intrebarille ,cine ,ce cum ?ma rog...mama de ce nu face asa......

Cand se servesc se pot condimentea cu putin delikat

TIPS-URI

1

cartofii ce raman dupa scobire se pot folosi la un piure de cartofi,deci totul se transforma  nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 00:53

nu stiu din poza cum ia desfacut sotul tau,dar aparatul meu dupa ce l-am infipt in cartof se desface manerul si apoi partea de fier care a ramas in cartof se trage nu de unde l-am infipt ci din partea cealalta opusa se scoate foarte usor si apoi trag de spirala din mijlocul cartofului si cartofii cu gaura nu i-am taiat i-am lasat asa intregi si i-am umplut cu diferite umpluturi cu branza carne cascaval si iam facut la cuptor iar spiralele le-am prajit,i-am facut foarte repede fara nici o chinuiala,sper ca m-am facut inteleasa daca nu ,mai explic

nadina73 1

06.01.2011, 01:02

de ce nu pui poza si cu aparatu sa vada si fetele ,sant tot felu de aparate ,iar de taiat a vrut el sa-i taie se poate si fara sa fie taiati

tanyapatap 1

21.03.2012, 16:52

ce bine arata !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti