Sufleu de dovlecel cu cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2011 | 7033 vizualizari

 

E prima oara cand incerc combinatia asta dar sunt multumita de gustul obtinut.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 50 g cascaval
  • 60 g smantana
  • 60 g iaurt simplu
  • 7 linguri faina
  • o nuca de unt
  • 3 oua de gaina proaspete
  • 1 lingurita de tarhon Kotanyi
  • 1/2 lingurita de piper cu lamaie rasnita Kotanyi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecel cu cascaval:



Se toaca cubulete cascavalul si dovelcelul curatat de coaja.Apoi se bat ouale cu un praf de sare pana se dubleaza volumul lor.Se adauga smantana amestecata cu iaurtul, untul moale si tarhonul, se rasneste piperul cu lamaie si se amestca usor.


Apoi adaugam faina cate putin si ultima data bucatelele de dovlecel si cele de cascaval.


Se toarna acest amestec intr-o tavita mica unsa cu unt(eu am folosit o tavita inimioara de silicon) si se introduce la cuptorul incins.Se lasa sa se coaca pana se rumeneste deasupra, cel putin 15 minute nu umblam la cuptor.


Se serveste taiat felii ca antreu sau alaturi de o ceasca de iaurt sau o crema de branza moale.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

16.02.2011, 22:44

Ce apetisant e.

epurasha2bb 1

17.02.2011, 08:32

multumesc frumos!

babi5 1

14.06.2013, 19:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri din lipie