Pachetele cu sunca si branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 8527 vizualizari

 

nu prea am stiut cum sa le denumesc: :"valorificarea resturilor din frigider" nu suna prea bine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 5 felii sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza de vaci fina
  • 1 ou pentru uns
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu sunca si branza:

Pentru umplutura: se taie sunca bucatele mici si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca sunca, cascavalul si branza de vaci si se potriveste de sare si piper.

Se dezgheata aluatul si se intinde pe masa usor infainata.

Se taie patratele si se pune in mijlocul fiecarui patrat cate o lingura de umplutura. Eu am umplut cateva cu ciuperci (am mai avut umplutura de la galustele de mamaliga).

Se impatura pe diagonala pentru a avea un triunghi sau puteti sa le dati ce forma doriti.

Se apasa marginile cu degetele sau cu o furculita si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate oul cu un praf de sare si se ung pachetelele pe deasupra. Se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Foarte rapide si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

09.12.2010, 16:41

Spor la treaba Ina. Deci sambata venim la voi?

nadina73 1

10.12.2010, 01:04

se pare ca a fost un hot de furci dar am reparat eu acuma super bune

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:11

MultumescNadina. Stiam eu ca ma pot baza pe tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv