Pachetele cu sunca si branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 8833 vizualizari

 

nu prea am stiut cum sa le denumesc: :"valorificarea resturilor din frigider" nu suna prea bine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 5 felii sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza de vaci fina
  • 1 ou pentru uns
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu sunca si branza:

Pentru umplutura: se taie sunca bucatele mici si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca sunca, cascavalul si branza de vaci si se potriveste de sare si piper.

Se dezgheata aluatul si se intinde pe masa usor infainata.

Se taie patratele si se pune in mijlocul fiecarui patrat cate o lingura de umplutura. Eu am umplut cateva cu ciuperci (am mai avut umplutura de la galustele de mamaliga).

Se impatura pe diagonala pentru a avea un triunghi sau puteti sa le dati ce forma doriti.

Se apasa marginile cu degetele sau cu o furculita si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate oul cu un praf de sare si se ung pachetelele pe deasupra. Se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Foarte rapide si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

09.12.2010, 16:41

Spor la treaba Ina. Deci sambata venim la voi?

nadina73 1

10.12.2010, 01:04

se pare ca a fost un hot de furci dar am reparat eu acuma super bune

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:11

MultumescNadina. Stiam eu ca ma pot baza pe tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu