Coşuleţe aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 7821 vizualizari

 

Cred ca este o idee foarte bună de aperitiv şi arată foarte bine pe platou.Bine,că ar fi trebuit să fie cu aluat de foietaj,dar în graba mare am luat foi de placintă.Au fost bune şi aşa ,doar cam fragile.

 

INGREDIENTE

  • Cateva foi de placinta
  • Cateva felii de bacon
  • Mozzarella
  • Morcov fiert
  • Carnat chorizo
  • Piept de pui
  • Ardei rosu
  • Rosii cherry
  • Ulei pentru uns foile
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coşuleţe aperitiv:

Asta am folosit eu pentru umplutura,dar se pot umple cu orice aveti la îndemâna.

Am folosit tava de briose.

Am uns formele cu ulei.

Am pus in fiecare forma foi de placinta sub forma de cosulet.

Foile le-am uns cu ulei.

Am pus în fiecare cosulet o felie de bacon,mozzarella,morcov fiert,ardei rosu si rosii cherry.

Am pus tava la cuptor,foarte putin,doar cat s-au rumenit putin.

Am mai pus carnaţi chorizo si piept de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coşuleţe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

diaconta 1

08.01.2013, 20:36

Ruxy,multumesc mult scumpa mea
mi-e dor de tine,sper ca esti doar ocupata cu treburi mai importante decat bucatarasul

diaconta 1

08.01.2013, 20:37

Camelia multumesc

ryta 1

08.03.2014, 07:59

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc portionata