InvatsaBucataresccom

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.04.2011

RETETE26
PRIETENI21
Retete / Aperitive / Garnituri

Pate din Ficat de Pui

In Aperitive / Garnituri la 3 Dec 2014

  Se fierbe ficatul pentru aproximativ 10-15 minute impreuna cu foile de dafin. Bagam ficatul intr-un blender impreuna cu untul, condimentele si 75ml din apa in care au fiert, si se pulseaza pana totul devine o pasta! Si…gata! :)

Rulouri din cartofi cu branza

In Aperitive / Garnituri la 17 Noi 2014

Fierbeti cartofii in coaja pana sunt patrunsi si moi. Dupa ce se racesc putin ii curatati si ii zdroboti bine ca pentru piure. Intr-un castron mare amestecati cartofii, 2 galbenusuri de ou, parmezanul, mozarella, branza cedar, patrunjelul, hamul, sare si piperul pana totul este omogen. Cu...

Tortilla con patatas

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2014

In prealabil inchingeti uleiul, intr-o tigaie, la circa 180 grade. Curatati cartofii, dupa care ii taiati in 4 bucati longitudinale, pe care le taiati feiute destul de subtiri. Dupa ce ati taiat cartofii, ii spalati , ii scurgeti si ii prajiti. Intre timp bateti ouale cu sare, piper si...

Frittata - Omleta la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2014

Se încinge cuptorul la 220g ( opțiunea grill) Se toaca ardeiul cu ceapa verde și se călesc la foc mediu, în ulei de măsline. Când sunt aproape pătrunse, Se adaugă ouăle amestecate cu parmezanul ras și un vârf de cuțit de  praf de piper; se amesteca tot...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 03.12.2014

Salata de ton

publicat la 03.12.2014

Carbonara cu dovlecei

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]