Rulouri din cartofi cu branza

de InvatsaBucataresccom in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2014 | 5822 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Paprika TV. Am incercat, si nu este greu de facut si este si foarte delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi rosii
  • 4 oua
  • 50 g parmezan
  • 50 g branza cedar
  • 200 g mozzarella rasa
  • 1 manunchi patrunjel
  • 100 g ham taiat bucatele
  • 250 g pesmet
  • 250 g faina
  • 1/2 l ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cartofi cu branza:

Fierbeti cartofii in coaja pana sunt patrunsi si moi. Dupa ce se racesc putin ii curatati si ii zdroboti bine ca pentru piure. Intr-un castron mare amestecati cartofii, 2 galbenusuri de ou, parmezanul, mozarella, branza cedar, patrunjelul, hamul, sare si piperul pana totul este omogen.


Cu ajutorul unei linguri formati amestecaul in forma de rulouri lungi 8cm si grose cat aproape 2 degete.


Intr-un castron puneti 2 oua batute, intr-o farfurie intinsa puneti faina si untr-una pesmetul.


Dati rulourile prin faina, ou si pesmet si prajiti. Exact in aceasta ordine.


Incingeti uleiul bine intr-o cratita adanca, aveti grija sa nu fie incins atat de tare incat sa iasa fum, prajiti la foc mediu totul.


Le puteti manca atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

katty 1

18.11.2014, 17:09

iri_iri 1

20.11.2014, 22:25

Panacris 1

10.02.2015, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi