Lalele umplute cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 6487 vizualizari

 

Aceasta gustare o vazuse mama intr-o revista si a zis sa incercam si noi. Asa ca pentru masa de Paste am pus in practica si a iesit ceva chiar frumos!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 300 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de ustuoi
  • 4 fire marar verde
  • 1 ceapa verde cu 6 cozi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lalele umplute cu crema de branza:

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste.

Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja.

Intr-o cratita punem la fiert putina apa si sfecla taiata bucatele.

Cand da in clocot, dam focul la mic si punem ouale acolo si le lasam pana prin o culoare usor rozalie, apoi le scoatem cu o paleta si le lasam sa se raceasca.


Intr-un bol punem branza facuta bucatele.

Adaugam untul, smantana si frecam cu o furculita pana devine pasta.

Curatam usturoiul si il pisam, iar mararul verde il spalam si il tocam marunt.

Incorporam si acestea in crema de branza, apoi dam gust cu sare si piper.


Cand ouale s-au racorit, le taiem in doua pe lungime, scoatem galbenusurile si le umplem cu crema de branza.

Spalam ceapa verde, o asezam pe un platou si punem cate un ou in varul fiecarei cozi.

Dam la rece apoi servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Lalele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (73)

Rocsi 1

14.12.2013, 19:29

Ica

Pushaa 1

15.01.2014, 13:19

Rocsi 1

15.01.2014, 19:37

Pushaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa