Macrou la gratar cu piure de conopida

de InvatsaBucataresccom in Peste, 3 Dec 2014 | 1789 vizualizari

 

Aceasta reteta este 100% o nascocire a mea si din fericire chiar a iesit bine. Toate aromele sunt complementare si este si usor de facut. Ideea a fost sa gatesc o cina cu peste si sa fie si un pic deosebita, si acel deosebit este piureul de conopida. Iata reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 4 crengute de cimbru
  • 1/2 conopida
  • 1 morcov mediu
  • 1 pastarnac
  • 30-40g cascaval
  • 40g unt
  • 50ml lapte
  • 150ml iaurt
  • 1 manunchi frunze arpagic
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar cu piure de conopida:

Introduceti cate 2 crengute de cimbru in interiorul pestelui. Cu ajutorul unui cutit crestati pestii si presarai sare, piper si cativa stropi de ulei de masilne peste ei. Ii prajiti pe un grill de aragaz la foc mediu 7-10 minute pe fiecare parte.


Intr-o oala puneti la fiert legumele cu un praf de sare pana sunt patrunse ( 15-10 minute). Scurgeti apa si adaugati cascavalul, untul si laptele si frecati bine pana pireul este omogen.


Intr-un castron amestecati iaurtul cu usturiul zdrobit, arbagicul tocat fin, sare piper si un strop de ulei!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar cu piure de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Panacris 1

05.12.2014, 09:15

jolygina 1

14.12.2014, 16:53

babi5 1

19.12.2014, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou cu cartofi aromati si mix de legume