Macrou la gratar

de violeta30 in Peste, 5 Apr 2015 | 1283 vizualizari

 

O masa delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de macrou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la gratar:

Se taie pestele pe burta, se scot intestinele, se spala bine in interior pentru a nu avea urme de sange. Saram pestele in interior, dar si la exterior.


Incingem bine gratarul si punem pestele. Il intoarcem pe toate partile pana se coace bine. Macroul este printre putinii pesti care nu se lipeste pe gratar pentru ca este un peste gras si nu necesita alte improvizatii, de genul hartiei de copt. Il luam de pe gratar in functie de preferinta, dar nu trebuie sa fie foarte copt pentru ca va fi inecacios.


Noi l-am servit cu crema de usturoi cu smantana si marar alaturi de paine prajita pe gratar, desi mergea destul de bine si cu o mamaliguta.


A fost delicios.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Geanina87 1

06.04.2015, 17:18

bun bun

Sim0na 1

06.04.2015, 18:23

iri_iri 1

07.04.2015, 10:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Rasol de stiuca