Somn la cuptor cu ciuperci

de nyana in Peste, 1 Dec 2009 | 18313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg somn
  • 250g ciuperci
  • 300g ceapa rosie
  • 80g patrunjel
  • 4 g piper macinat
  • 10 g piper boabe
  • 30 g pasta de rosii
  • 150ml ulei
  • 100ml vin alb sec
  • 100ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn la cuptor cu ciuperci:

Somnul se curata ,se imparte in portii, se sareaza si se lasa la scurs pe un platou. Ceapa se taie marunt si se calaste in 100 ml ulei, peste care se pun ciupercile taiate si ele feliute. In acest sote se toarna bulionul, vinul si apa si se lasa sa fiarba pana da in clocot.

Se unge o tava cu 50ml ulei pe care aranjam boabele de piper, iar deasupra punem bucatile de peste saram si piperam; peste peste se varsa sosul de ciuperci, se presara cu patrunjel tocat marunt. Se coace la cuptor 35-40 minute . Se serveste cald cu patrunjel tocat deasupra si vin alb sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn la cuptor cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

02.12.2009, 14:36

Brusc mi s-a facut foame; oare de ce? O sa fac o excursie prin bucatarie!

Roberto 1

07.06.2010, 11:10

Deci am facut "somn cu ciuperci" dupa reteta ta si a iesit nemaipomenit..
A fost prima data cand am facut si a placut la toata lumea..Ms mult

semi56 1

14.11.2010, 11:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rechin cu legume la steamer