Somn la cuptor cu ciuperci

de nyana in Peste, 1 Dec 2009 | 15910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg somn
  • 250g ciuperci
  • 300g ceapa rosie
  • 80g patrunjel
  • 4 g piper macinat
  • 10 g piper boabe
  • 30 g pasta de rosii
  • 150ml ulei
  • 100ml vin alb sec
  • 100ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn la cuptor cu ciuperci:

Somnul se curata ,se imparte in portii, se sareaza si se lasa la scurs pe un platou. Ceapa se taie marunt si se calaste in 100 ml ulei, peste care se pun ciupercile taiate si ele feliute. In acest sote se toarna bulionul, vinul si apa si se lasa sa fiarba pana da in clocot.


Se unge o tava cu 50ml ulei pe care aranjam boabele de piper, iar deasupra punem bucatile de peste saram si piperam; peste peste se varsa sosul de ciuperci, se presara cu patrunjel tocat marunt. Se coace la cuptor 35-40 minute . Se serveste cald cu patrunjel tocat deasupra si vin alb sec

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn la cuptor cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

liana_geicu 1

02.12.2009, 14:36

Brusc mi s-a facut foame; oare de ce? O sa fac o excursie prin bucatarie!

Roberto 1

07.06.2010, 11:10

Deci am facut "somn cu ciuperci" dupa reteta ta si a iesit nemaipomenit..
A fost prima data cand am facut si a placut la toata lumea..Ms mult

semi56 1

14.11.2010, 11:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Chefal cu legume