ony

1

Bucataras
incepator

Targoviste

Bucataras din 21.10.2010

RETETE75
PRIETENI3
Retete

Pizza

In Pizza la 22 Oct 2010

Am lasat sa se odihneasca aluatul o jumatate de ora,intre timp am calit o ceapa mai mare cu gogsar acru taiat cubulete,am adaugat suc de rosii,2 catei de usturoi si am condimentat.Am intins blatul in tava neunsa,am adaugat peste un strat din sosul facut,apoi am pus deasupra mezel,ce am avut prin...

Tarta cu ton

In Ton la 22 Oct 2010

Pui foietajul in tava,apoi din oua ,lapte,faina si ulei faci un aluat in care pui maslinele,ardeiul,tonul,rosiile tocate marunt,potrivesti de sare si piper si rastorni peste foietaj;bagi la cuptor pana se coace si e numai buna de servit.Eu am pus in compozitie si castravete acru. POFTA BUNA!!!

Piftele de soia cu cartofi

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

se fierbe soia cu delikat,se scurge;apoi se dau prin masina sau robot,cartofii,morcovul ardeiul si usturoiul,se toaca verdeatza si se amesteca toate cu soia.Se adauga condimentele,sarea,piperul,pesmetul,ouale si la urma faina .Se incinge uleiul ,se modeleaza piftelele si se prajesc. Pofta buna!!!

Bureti iuti pane

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

se preseaza buretii intre palme pt a se scurge toata apa,se sareaza si pipereaza,se dau prin faina,ou si pesmet si se prajesc;se mananca cu mujdei de usturoi sau sos de usturoi.

Fasole verde cu telemea la cuptor

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

se aseaza fasolea intr-un vas(eu am folosit un vas roman),se taie ceapa julien si se presara;se poate pune si usturoi;din branza,oua si marar se face o pasta care se intinde peste fasole(care inainte a fost presarata cu sare si piper) si se baga totul la cuptor. Nu este nevoie sa dezghetati...

Pilaf de orez cu legume

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

se calesc legumele(eu de obicei nu le calesc ci le pun la fiert cu totul si adaug la urma putin ulei),se adauga orezul,sare,piper,boia,secretul gustului,se pune apa si se lasa la fiert .Se asezoneaza cu muraturi,acum pe timpul asta friguros.pofta buna!!!

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

Pui cartofii la fiert in coaja,cand sunt gata ii lasi sa se raceasca si intre timp calesti ceapa in 2 linguri de ulei de masline.Adaugi busuioc si oregano,apoi pui gogsarul taiat cubulete,rosiile,maslinele taiate marunt,pieptul de pui tait si el cubulete si la urma rosiile.Potrivesti de sare si...

Zacusca de ciuperci

In Zacusca la 22 Oct 2010

Pui uleiul la incins,apoi adaugi ceapa tocata si lasi sa fiarba bine ,pana iese uleiul deasupra;apoi adaugi ciupercile taiate de mana, ca sa iaba un aspect frumos in zacusca; dupa ce si acestea au fiert bine pui ardeiul copt taiat si el fasii, tot de mana,pentru aspect; la urma adaugi bulionul,...

Placinta cu mere II

In Prajituri la 22 Oct 2010

Se amesteca toate,pe rand,aluatul rezultat se imparte in 2.Margarina se amesteca cu 2-3 linguri de faina pt a forma o pasta,si cu aceasta compozitie se ung cele 2 foi intinse in prealabil;apoi se impacheteaza si se baga la congelator pt o jumate de ora;apoi se intind foile si sunt numai bune de...

Placinta cu mere

In Prajituri la 22 Oct 2010

Se amesteca toate,am facut un aluat elastic,l-am impartit in doua si am intins foile.am pus prima foaie in tava dupa care am pus merele(calite in prealabil cu 3 linguri de zahar si scortisoara;mere trebuiesc cam 1 kg),apoi am agaugat cealalta foaie si am bagat totul la cuptor. Este prima data...

Rulada cu ficat de pui

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

ficatul dupa ce se curata bine si se spala,se taie mai marunt,si se caleste cu ceapa sia rdeiul,se sareaza si pipereaza,iar cand este gata se toarna compozitia pe foaia de rulat(mie mi-au iesit 2 rulade la compozitia asta);se ruleaza,se unge cu suc de rosii si se baga la cuptor. Se lasa la copt...

Ciuperci umplute cu peste

In Aperitive / Garnituri la 22 Oct 2010

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil....

Ardei umpluti cu orez si ciuperci

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

ardeii se spala,se taie pe jumatate lasand coditza (pt aspect);se curata si se aseaza in tava unsa cu ulei;apoi se fierbe orezul cu ceapa,ciupercile;se sareaza,se pipereaza;knd totul esta gata se umplu jumatatile de ardei cu orezul fiert si se baga la cuptor ;se pune putina apa in tava,se lasa la...

Fasole verde

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

se caleste ceapa,se adauga ardeiul taiat cubulete,apoi fasolea,se pune apa(dupa preferinta fiecaruia);cand este aproape gata se adauga sosul de rosii,punem sarea si piperul ,iar la urma presaram marar.

Mazare cu bacon

In Mancaruri de legume la 22 Oct 2010

Se caleste ceapa cu morcovul taiat rondele,se adauga baconul taiat bucatele;dupa ce s-au calit se stinge totul cu putina apa,apoi se adauga mazarea scursa,se completeaza cu apa;se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert vreo 15 minute dupa care se adauga rosiile taiate(si bineinteles si...

Afisate 61 - 75 din 75 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2011

Prajitura racoroasa

publicat la 01.09.2011

Picarella

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Cere și ți se va lua!

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]