ony

1

Bucataras
incepator

Targoviste

Bucataras din 21.10.2010

RETETE75
PRIETENI3
Retete / Mancaruri cu carne

Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

In Ficat la 15 Apr 2011

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs. ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2...

Mancarica de cartofi cu pui

In Pui la 4 Mar 2011

prepararea o stie toata lumea,nu cred ca mai este un secret sau un mister,simplu si rapid. de obicei nu fac prajeala la ea dar de data asta am calit ceapa,morcovul ardeiul si carnita inainte si apoi am pus si cartofii taiati cubulete si am completat cu apa. cand au fost aproape gata am potrivit...

Ficatei pane

In Ficat la 23 Feb 2011

Dupa ce se spala ficatul foarte bine se pune la fiert in apa cu sare pentru 15 minute; se scurg f f bine si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc in ulei incins. Cam asta este, in rest combinati cum doriti, cu ce doriti!

Chiftelute de pui cu mac si susan

In Pui la 18 Feb 2011

pentru inceput dezosam pieptul si-l dam prin masina de tocat; razuim apoi cartofii,tocam ceapa marunt si usturoiul; adaugam si celelalte ingrediente  si omogenizam bine. dupa ce am incins uleiul foarte  bine formam chiftelute cu mainile umede si le prajim. pofta buna!!!

Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel

In Pui la 6 Feb 2011

pentru inceput prepari mixul pt pulpe;din mustar,boia,usturoi,sare piper,condimente faci un amestec cu care ungi foarte bine pulpele spalate si curatate. asta e tot pentru pulpe,care le bagi la cuptor cu un pahar de apa si le lasi la foc domol pana sunt gata. apoi pentru sos topesti...

Supa de pui

In Pui la 5 Feb 2011

pui carnita pe foc in apa cu sare si dupa ce spumezi o lasi sa fiarba foarte foarte bine. cand e gata fiarta,scoti carnea din oala si pui la fiert legumele.  cand si acestea sunt gata,se scoate pastarnacul si se adauga carnea fasii. mai lasi la foc mic inca vreo 15...

Degetele de pui

In Pui la 31 Ian 2011

se taie pieptul fasii,se sareaza si pipereaza. se bat 2 oua cu putina sare si se pun in 2 farfurii faina si pesmet amestecat cu condimente se incinge uleiul f bine si se trec bucatile de carnita prin faina,ou si pesmet,apoi se prajesc. Gustoase!!!

Pateu de casa

In Ficat la 31 Ian 2011

se spala ficatul f bine ,apoi se pune la fiert in apa cu sare; se spumeaza bine,iar dupa ce a fiert se rastoarna intr-o strecuratoare.  separat se pun 100 ml ulei la incins si se toaca 2 cepe,care se calesc impreuna cu ficatul;se adauga si margarina si se mai lasa 10 minute; dupa ce...

Pui umplut la cuptor

In Pui la 24 Dec 2010

se pregateste puiul de seara pentru a fi cat mai aromat. se face un mix din miere,mustar,boia,condimente,usturoi,verdeturi si ulei(cantitatile le alege fiecare ) si se unge foarte bine puiul dupa ce acesta a fost spalat si curatat.se introduce mixul si sub piele,in carcasa;si se inveleste in...

Piftelute de pui

In Pui la 20 Dec 2010

carnea de pui se toaca,la fel se procedeaza si cu cartofii,ceapa,usturoiul,verdeata; se amesteca toate impreuna,se sareaza,se pipereaza; se adauga 3-4 linguri de pesmet si tot atata faina,iar la sfarsit verdeatza tocata marunt; se pune uleiul la incins si se modeleaza piftelute care se...

Pui cu cartofi la cuptor

In Pui la 11 Dec 2010

se curata cartofii si se taie in felii grosute;separat se face un amestec de ulei,verdeturi uscate,condimente,sare,piper si o capatana de usturoi tocat si o lingura de zeama de lamaie;se pun cartofii in aceasta compozitie si se amesteca bine. se incinge cuptorul  ,se pune hartie de copt...

Pulpe de pui la microunde

In Pui la 28 Oct 2010

Se spala pulpele,se condimenteaza si se pun intr-un vas rezistent la microunde cu o ceasca de apa;se lasa o jumatate de ora si gata fripturica

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 01.09.2011

Prajitura racoroasa

publicat la 01.09.2011

Picarella

Horosmopul tau de astazi:

Taur

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]